Menu
AutohuurItalië

Europcar
Hertz
Alamo
Dollar
Budget
Avis

autohuuritalie.nl scenic

Reis met een huurauto door Italië

autohuuritalie.nl scenic

Italië, rust en ruimte of toch liever cultuur?

autohuuritalie.nl scenic

Schilderachtige tafereeltjes

autohuuritalie.nl scenic

Met een huurauto kunt u gaan en staan waar u wilt

autohuuritalie.nl scenic

Pittoreske havenplaatsjes

autohuuritalie.nl scenic

Het Colosseum in Rome

autohuuritalie.nl scenic

Geniet tijdens het rijden van dorp naar dorp

Een auto huren in Italië?

AutohuurItalië.nl vergelijkt auto´s van de verhuurders in Italië.


Jorden

Bij AutohuurItalië geen gepuzzel!

De prijzen zijn voor de totale periode inclusief eventuele oneway-fee

Tot 48 uur voor de boeking kunt u kostenloos anuleren.

VROEGBOEKEN LOONT!

Ook in seizoen 2018 bleek weer: VROEGBOEKEN LOONT!. Mocht u de auto toch niet nodig hebben, dan kunt u hem kostenloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Roderick

Scherpe online prijzen

Een huurauto nodig vanaf Marco Polo - Venetië? Wij zoeken, berekenen en reserveren voor u uw huurauto in Bari. Maak gebruik van ons unieke online boekingssysteem; vul uw wensen in en laat ons de prijzen direct online berekenen. Dit scheelt u veel werk en onduidelijkheid.

Let op, de "goedkoopste aanbieding" is zeker niet altijd de goedkoopste. De prijsstunters proberen vaak aan brandstofbeleid en verzekeringen toch hun geld aan u te verdienen.

Het brandstofbeleid verschilt per verhuurmaatschappij, er wordt soms fors geld gevraagd voor een volle tank benzine. Selecteer het filter "vol-vol", laat u niet verrassen!.Wist u dat men voor het tankjen vaak een serviocefee van zo maar 25 euro rekent?

Zorg dat u weet hoe u verzekerd bent, het staat duidelijk op de voucher. Als u voorbereid naar de balie gaat, dan is de kans op een tevreden afloop vele malen groter

Klik hier voor meer tips.

Laagste prijzen

Als specialist op autohuur in Italië zijn wij continue bezig de laatste aanbiedingen en prijsveranderingen in ons systeem te laden. Doordat onze database 24 uur per dag bij gehouden wordt bent u continue op de hoogte van de laagst prijs voor uw huurauto in Italië.

Wist u dat als u een eigen huis heeft in Italië het vaak goedkoper is om enkele keren een auto te huren dan een auto in bezit te hebben? Hierbij komt natuurlijk; -geen onderhoud -geen lege accu als u de auto nodig heeft -geen capriolen om de auto op het vliegveld te krijgen, enzovoort.

Veel locaties in Italië

Door onze specialisatie op autohuur in Italië zijn wij in staat om autohuur aan te bieden in het gehele land. Van de kleinste dorpjes tot de grootste internationale luchthavens, treinstations en in de centra en havens van de meest populaire bestemmingen. Zowel op het vaste land in Italië als op de Italiaanse eilanden als Sicilië en Sardinië.

Vaak valt de oneway fee (wegbreng kosten) in Italië mee. Wellicht kan het leuk zijn om de auto in een andere plaats terug te brengen als waar u hem heeft opgehaald.

Onze toplocaties zijn Vliegveld Rome Fiumcino, Milaan vliegveld Malpensa, Bari en Napels


Overzichtelijk gepresenteerd

Overzicht huurauto´s

Onze boekingsengine presenteert de voor u geschikte huurauto´s overzichtelijk, ze worden op prijs of kwaliteit gesorteerd afgebeeld.

Wie zijn wij

Hier staan we voor een aantal huurauto´s

Autohuur Wereldwijd is al weer meer dan 10 jaar actief op de online autoverhuur markt. Mocht u vragen hebben, we zijn op werkdagen bereikbaar op 035-7503221, e-mailen kan natuurlijk altijd op


Credit Card

U betaalt uw huurauto met een credit card. Na de betaling ontvangt u snel een voucher waarmee u de auto kunt ophalen. Bij het ophalen van de auto is een credit card op naam van de bestuurder vereist. Op uw credit card wordt vaak de borg gereserveerd. Het kan ook ziojn dat de verhuurder de borg van uw credit card afschrijft en weer terugstort na het retourneren van de auto.

AutohuurWereldwijd AutohuurItalië.nl is partner van AutoEurope ©